Alte site-uri LUKOIL

Close
PREZENTA GLOBALA
 

GAMA DE
ULEIURI

Alegeti tipul de vehicul

APROBAT DE CEL PUTIN300PRODUCATORI

Cei mai importanti producatori din lume se bazeaza pe uleiurile noastre

Click aici
pentru lista completa a aprobarilor

Informatii generale

oilbase.gif

LUKOIL este lider in industria de petrol si gaze care integreaza explorarea, productia, rafinarea si marketingul produselor petroliere. 

In anul 1991 a fost infiintata compania LUKOIL care cuprinde un grup de companii producatoare de petrol si gaze localizate in vestul Siberiei, in orasele Langepas, Urai si Kogalym. Numele acestor orase a dat acronimul LUK, parte a numelui companiei. 

LUKOIL, una dintre cele mai mari companii petroliere opereaza dupa pricipiul “ de la sonda petroliera la statia de distributie a carburantilor” , iar acesta arata implicarea pe tot lantul de valoare al industriei: de la productia si rafinarea titeiului pana la vanzarile atat catre traderi si angrosisti cat si catre retaileri. 

Productia si vanzarile de uleiuri si lubrifianti reprezinta o componenta importanta a businessului LUKOIL; astfel,in anul 2005 a fost infiintata LUKOIL LUBRICANTS, companie detinuta integral de LUKOIL iar lubrifiantii devin o line de business independent in portofoliul companiei. 

LUKOIL LUBRICANTS produce o gama larga de lubrifianti,uleiuri si alte produse obtinute in fabricile de amestec care indeplinesc cerintele si specificatiile atat ale producatorilor de autovehicule din Rusia si a celor mai importanti OEM din lume. 

Astazi, LUKOIL LUBRICANTS detine o podere de peste 40% din productia ruseasca de lubrifianti, productiecare este evaluata la 1,2 miloane de tone iar vanzarea acestora se face la nivel mondial, in peste 20 de tari. 

LUKOIL LUBRICANTS aloca resurse importante pentru dezvoltarea tehnologiilor de fabricare a lubrifiantilor si aditivilor. Astfel, inca de inceputul activitatii sale, compania a infintat Departamentul pentru stiinta si noi tehnologii.