Alte site-uri LUKOIL

ULEIURI

Alegeti tipul de vehicul

APROBAT DE CEL PUTIN300PRODUCATORI

Cei mai importanti producatori din lume se bazeaza pe uleiurile noastre

Click aici
pentru lista completa a aprobarilor

LUKOIL Group şi OMV Refining & Marketing GmbH au semnat un contract prin care LLK-International (o subsidiară deţinută integral de LUKOIL) a achiziţionat un segment de afaceri din domeniul lubrifianţilor, inclusiv fabrica de amestec uleiuri a OMV din Austria, cu capacitatea de 35000 tone pe an, precum şi reţeaua de vânzare şi distribuţie din Europa Centrală şi de Vest. Popularitatea şi încrederea în lubrifianţii fabricaţi de producătorul european de top vor extinde semnificativ gama produselor LUKOIL şi vor întări poziţia lubrifianţilor LUKOIL pe pieţele externe, oferind noi oportunităţi pentru vânzarea de lubrifianţi din portofoliul premium al LUKOIL în toate ţările în care această companie este prezentă.

«Tranzacţia se încadrează integral în strategia companiei, care preconizează dezvoltarea în continuare a activităţii în domeniul lubrifianţilor pe pieţele europene. Poziţia geografică favorabilă faţă de companiile şi producătorii străini de echipamente originale (OEM), sistemul de distribuţie dezvoltat din Europa, capacităţile industriale moderne, know-how-ul unic şi vasta experienţă profesională a angajaţilor sunt factorii cei mai importanţi care ne-au determinat să luăm această decizie», a declarat Vaghit Alekperov, Preşedintele LUKOIL.

Achiziţia liniei de business pentru lubrifianţi a OMV va genera un efect de sinergie cu instalaţiile LLK-International din România şi Finlanda. Tranzacţia va optimiza aprovizionarea cu lubrifianţi a partenerilor străini, va oferi noi oportunităţi ştiinţifice şi tehnice companiei LUKOIL în domeniul dezvoltării unor noi formule de lubrifianţi şi va sprijini creşterea vânzărilor.