LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.
LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.

Noutati

LUKOIL CONSOLIDEAZĂ PARTENERIATUL GLOBAL, CU UNUL DIN MARII PRODUCĂTORII DE AUTOVEHICULE PREMIUM

{ 24.09.2021 8:30:04 }

​Grupurile LUKOIL și Daimler AG, unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume, оși extend și consolidează parteneriatul constand în serviciile de primă umplere cu lubrifianții LUKOIL a motoarelor autoturismelor premium ale Grupului Daimler AG din Europa și Asia de Est.

LUKOIL extinde gama de uleiuri de motor livrate către concernul din Europa și China începând cu luna iunie 2021. Portofoliul de produse se va mări cu uleiul de motor LUKOIL GENESIS cu vвscozitate redusă, dezvoltat special de LLK-International (subsidiară PJSC LUKOIL deținută integral) pentru motoarele modern pe benzină și motorină, ale producătorului auto оn conformitate cu cele mai noi specificații, de primă umplere. Noul produs asigură o protecție fiabilă a motorului și o eficiență оmbunătățită a consumului de combustibil оn comparație cu generația anterioară.

Companiile dezvoltă parteneriatul încă din anul 2015. Furnizarea de uleiuri de motor LUKOIL de оnaltă tehnologie către fabricile partenerului de producție a autovehiculelor premium din Germ​ania, Polonia, China și Rusia, atat pentru motoare pe benzină, cat și diesel, sunt direcția centrală a colaborării celor două companii. Оn plus, LUKOIL livrează uleiuri industriale pentru echipamente tehnologice, precum și benzină și motorină pentru vehiculele fabricate în fabricile Concernului Auto, din Rusia.


  • Știre în formatul PDF