LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.
LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.

Noutati

LUKOIL IN ROMANIA CERTIFICAT CA FURNIZOR PENTRU INDUSTRIA AUTOMOTIVE

{ 22.11.2021 14:20:50 } ​LUKOIL Lubricants East Europe, o subsidiară a LLK-International LLC, care produce lubrifianți LUKOIL оn Romвnia, a trecut cu succes certificarea оn sistemul internațional de management al calității pentru industria auto оn conformitate cu cerințele IATF 16949: 2016.

Certificarea, conform acestui standard, stă la baza unui sistem de management al calității pentru industria auto. Aplicarea acestui standard ne permite să garantăm calitatea produselor de-a lungul lanțului de furnizori, оn special a lubrifianților LUKOIL furnizați producătorilor auto internaționali de top.

Evaluarea a fost realizată de experți de la Lloyd's Register Quality Assurance - una dintre cele mai mari companii internaționale de audit implicate оn evaluarea activităților din domeniul calității, protecției muncii și mediului. LUKOIL Lubricants East Europe a demonstrat o abordare profesionistă și orientată către client, precum și un nivel ridicat de protecție a mediului și condiții de muncă. Pe baza rezultatelor unui audit оn două etape, conform experților, fabrica LUKOIL din Romвnia dispune de un sistem de management al calității pe deplin funcțional, care оndeplinește cerințele stricte ale industriei de automobile.

LUKOIL Lubricants East Europe a extins lista site-urilor de producție LUKOIL certificate pe baza cerințelor standardului IATF 16949: 2016, care includ deja fabrici pentru producția de uleiuri din Austria, Finlanda și Rusia. Certificarea producției de petrol a Companiei оn Romвnia a confirmat оncă o dată conformitatea lubrifianților și serviciilor LUKOIL cu standarde internaționale оnalte de calitate, indiferent de țara de producție.

LUKOIL Lubricants East Europe a fost fondată оn 2006. Capacitatea de producție a fabricii permite producerea a peste 40 de mii de tone de lubrifianți pe an, a căror gamă include peste 400 de produse. Pe lвngă producție, compania vinde uleiuri LUKOIL оn Europa de Est și de Sud. Această оntreprindere a fost prima din grup care a lansat producția de uleiuri de motor premium LUKOIL GENESIS.


  • Știre în formatul PDF