LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.
LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.

Noutati

03/12/2021 - LUKOIL APROVIZIONEAZA INTREAGA FABRICA MAN DIN NURNBERG

{ 12.08.2021 11:01:18 }

LUKOIL a devenit principalul furnizor de lubrifianti pentru uzina europeană de motoare MAN din Nurnberg, Germania. De la începutul celei de-a doua jumătăți a anului 2020, toate motoarele MAN diesel, pentru vehiculele comerciale asamblate la această uzină sunt umplute cu Lubrifianții LUKOIL. Produsele sunt fabricate la uzina LUKOIL din Viena, Austria, care este certificată conform standardelor IATF 16949, VDA 6.3 și a trecut auditul strict al calității VW Formel Q.


LUKOIL și MAN dezvoltă acest parteneriat, incă din 2016. În plus, față de furnizarea de lubrifianți pentru prima umplere, LUKOIL este partenerul MAN în serviciile after-market, pentru producerea și furnizarea de uleiuri originale sub marca MAN în Țările europene și CSI.


Partenerii s-au concentrat pe cooperarea tehnică cu scopul dezvoltării uleiurilor de motor care îndeplinesc cele mai noi standarde mondiale, precum și tehnologii pentru viitoarele generații de motoare. Datorită cooperării strânse, LUKOIL extinde anual listea de produse aprobate, în conformitate cu cele mai noi standarde tehnice ale MAN.


„Este un eveniment important pentru compania noastră, care contribuie la dezvoltarea activității internaționale și consolidarea parteneriatelor cu OEM-urile, în acest cadru de aprovizionar​e cu uleiuri, atat pentru prima-umplere, cat și pentru completare. Este extrem de important pentru noi, că MAN, unul dintre cei mai mari producători de camioane din lume, are încredere în calitatea și fiabilitatea lubrifianților LUKOIL. Suntem încrezători că si în viitor vom putea satisfice toate cerințele ridicate ale partenerului nostru ", - a declarat CEO LLK-International, Kirill Vereta.



  • Știre în formatul PDF
  • 03.12.2020 LUKOIL Lubricants MAN partnership