LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.
LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.

Noutati

LUKOIL DEVINE PRODUCATORUL OFICIAL DE LUBRIFIANTI AL BRANDULUI GERMAN STIHL

{ 06.08.2021 11:40:52 }

LLK-International (o subsidiară 100% a PJSC LUKOIL) a câștigat licitația pentru aprovizionarea cu lubrifianți în Rusia pentru STIHL, lider mondial în vânzarea de drujbe si ferăstraie cu lanț, în ultimii 50 de ani. Ca parte a competiției, LUKOIL a dezvoltat o formulare proprie si exclusivă pentru un lubrifiant pentru ferăstrău cu lanț, care a fost foarte apreciat de catre client.

LUKOIL a dezvoltat o formulare unică pentru un ulei de lanț cu utilizarea uleiurilor de bază de înaltă calitate de Grupa II, din producție proprie, precum și un pachet exclusiv de aditivi performanti. Datorită compoziției eficiente, lubrifiantul de lanț pentru ferăstraie si drujbe STIHL, creat de LUKOIL a demonstrate că deține proprietăți ridicate la oxidare, la temperatură scăzută, precum și proprietăți anti-uzură în timpul testelor de câmp și de laborator efectuate timp de opt luni. La finalizarea testelor, noul produs LUKOIL a demonstrat o protecție mai bună la uzură în comparație cu concurenții săi cu o medie de 40%.

Primele aprovizionări cu uleiuri pentru lanț către STIHL în Rusia au fost efectuate în al doilea trimestru al anului 2021. În etapa următoare a cooperării în domeniul cercetării și dezvoltării, partenerii planifică o dezvoltare comună de lubrifianți speciali pentru echipamente de dimensiuni mici STIHL.


  • Știre în formatul PDF