LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.
LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE S.R.L.

Noutati

ULEIUL DE MOTOR LUKOIL OBŢINE O NOUĂ APROBARE VOLKSWAGEN

{ 18.08.2021 13:54:50 }

LLK-International (o subsidiară 100% a PJSC LUKOIL) a primit o aprobare de la Volkswagen оn conformitate cu ultimele specificații ale producătorului auto, pentru cele mai noi motoare pe benzină și diesel. Uleiul de motor LUKOIL GENESIS SPECIAL VN 0W-20 a devenit primul produs al Companiei, care a confirmat corespondența cu cerințele specificației VW 508 00/509 00.

LUKOIL GENESIS SPECIAL VN 0W-20 este un ulei de motor sintetic, recomandat pentru toate anotimpurile, creat de Companie prin utilizarea propriilor tehnologii inovatoare, de оnaltă performanţă și uleiuri de bază, combinate cu un pachet de aditivi de оnaltă eficiență. Produsul este fabricat оn conformitate cu cerințele standardului АСЕА С5 al Asociației Constructorilor Europeni de Automobile.

Lubrifianții din această clasă se caracterizează printr-o cantitate de cenușă sulfatată mai mică și indicatori HTHS mai mici (forfecare ridicată la temperatură ridicată). Datorită indicatorului HTHS, economia de combustibil de pвnă la 4% devine avantajul principal al uleiului de motor LUKOIL GENESIS SPECIAL VN 0W-20. Оn plus, produsul are proprietăți оmbunătățite la temperatură scăzută, precum și un interval extins de scurgere.

În general, uleiul de motor a trecut peste 30 de teste diferite​ Volkswagen și АСЕА, care au demonstrat caracteristicile sale tehnice excelente. Produsul este aprobat pentru utilizare pe motoarele pe benzină și diesel ale mașinilor Volkswagen și Audi, sub rezerva cerinței specificațiilor VW 508 00/509 00. Acest ulei de motor nu este compatibil cu versiunile anterioare și, prin urmare, nu poate fi utilizat pentru motoarele care necesită lubrifianți cu specificațiile 505 01 și 504 00/507 00.


  • Știre în formatul PDF